widgeo.net
Hidup ibarat Lilin, bila-bila masa sahaja akan terpadam..

Wednesday, July 14, 2010

REAL MAGIC



Esok adalah hari akhir promosi 50% untuk MAGIC LIFT, face treatment kami. Rata-rata pelangan berpuas hati dengan hasilnya, ITS REAL MAGIC. Tak percaya... perhatikan dua gambar ( dengan izin ) di bawah ini.



Puan Azlina datang ke spa kami pada lebih kurang pukul 5 petang. Beliau setuju untuk ambil pakej mandian ultrasonik 3x . Beliau menghadapi masalah sakit belakang. Apabila beliau mengetahui tentang promosi 50% MAGIC LIFT yang kami tawarkan akan berakhir, beliau setuju untuk mencuba.


                                  Hasilnya..... lihatlah sendiri.


( selepas mandian pertama dan face treatment )

( sebelum mandi dan facial)

Tuesday, July 13, 2010

FUNGSI MANDIAN ULTRASONIK TERHADAP ANDA

Seperti yang di janjikan........
Dengan cara hidup kita hari ini, ketegangan dan tekanan adalah dua perkara yang tidak dapat di elakkan. Keduanya menjadi satu bebanan kepada badan dan minda walaupun kita mempunyai badan dan minda yang sehat. Dan cara yang sangat efektif untuk menghilangkan ketegangan dan tekanan adalah dengan cara merawat dan merehatkan diri.
Jangan lupa, mengingati Allah juga dapat memberi ketenangan.

Hari ini anda tidak perlu berjalan jauh atau berbelanja lebih untuk merawat dan merehatkan diri. Memang tidak dapat di nafikan ciptaan Yang Maha Agung tidak dapat di tandingi, tapi kecanggihan teknologi dapat membantu merawat dan merelaxkan badan dan minda yang lesu ini.

Dengan bantuan teknologi canggih, kami di MUTIARA INDAH SPA  mempekenalkan kepada pelanggan kami rawatan Mandian Buih Ultrasonik, rawatan seperti  mandian di kolam air panas, atau di bawah terjahan air terjun di tengah hutan belantara. Di tambah nilai dengan campuran minyak aromaterapi semulajadi yang di rumus khas untuk mandian ini dapat menambah baik pulih kesihatan anda.


( mesin rawatan mandian ultrasonik)
Apa yang istimewanya rawatan dengan menggunakan mesin ini??

3 ciri istimewa yang ada pada mandian hidroterapi ultrasonik ini ialah;

1.GELOMBANG BUIH ULTRASONIK.

Gelombang ultrasonik terjadi ketika berjuta-juta gelombang buih berlaga di antara satu sama lain dan pecah dalam kelajuan yang sangat tinggi. Getaran dari gelombang buih ultrasonik di dalam air menghentak, mengurut dan memanaskan tubuh badan dengan cepat seperti mandian di kolam air panas.
Dalam masa yang sama, gelombang ultrasonik ini juga dapat melonggarkan otot-otot yang tegang dan meningkatkan tenaga.

2.CAHAYA SINAR MERAH ( FAR INFRARED RAY )

Seramik gunung berapi yang di kumpulkan pada tikar alas mandi mandiam ultrasonik ini mampu mengeluarkan cahaya sinar merah atau FIR. Cahaya sinar merah ini mampu menghantar kepanasan sehingga ke dalam tubuh dan memanaskan tubuh anda dari dalam. Kepanasan yang di hantar pada tulang mampu
 mengembangkan urat-urat sekitarnya,membaik pulih peredaran darah,mengeluarkan toksik dan menutrasikan badan.

3. OZON/ ION NEGATIVE
Ozon dalam Greek bermaksud ' menghirup '. Selain mencegah bahaya radiasi ultraviolet yang masuk ke bumi, ozon juga berfungsi untuk membersihkan udara. SubhanAllah. Dan pasangan kepada ozon ialah ion negatif atau dengan nama lainnya ' udara bersih '. Setiap individu memerlukan 1000-2000 ion negatif di tiap cc udara. di samping kemampuannya membersihkan udara, ion negatif juga mampu meningkatkan kesihatan tubuh badan anda dengan;

  • a. mencegah infeksi yang di sebabkan bakteri udara, menambah kekuatan sistem kekebalan tubuh, mengurangi risiko infeksi.


  • b.ion-ion oksigen yang negatif dapat mengatur proses fisik, pengeluaran hormon dan mengeluaran sel-sel darah.


  • c. memudahkan tidur, mrngurangkan kepenatan dan meningkatkan daya ingatan


  • d. menambah kapasiti paru-paru.


  • e. mencerahkan kulit.

                                                bersambung di artikal seterusnya........



Related Posts with Thumbnails

order form (jom order di sini..)

Name:
E-MAIL(Email Address):
ALAMAT RUMAH(address):
NO TEL(phone no):
BARANG YG INGIN DIBELI(purchase order):
CARA BAYARAN(method of payment): bank in(cash deposit)
Maybank2u
cash
PENGHANTARAN(delivery): pos laju
pos express
self collection(ambil di Mutiara Indah spa)

This contact form was created by Freedback.