widgeo.net
Hidup ibarat Lilin, bila-bila masa sahaja akan terpadam..

Thursday, April 20, 2017

Produk : Pau Ana Tablet Kunyah Cerdas Minda

PAU-ANA

Pau Ana ialah "yang merupakan  produk interfasa makanan-ubat (Food Drug Interphase), adalah bukan ubat dan tidak dikawal oleh Pihak Berkuasa Kawalan Dadah (PBKD). Ia hanya perlu dirujuk kepada Bahagian Keselamatan dan Kualiti Pemakanan, Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)”.

  
  APAKAH PAU-ANA

  Pau-Ana ialah produk pemakanan kesihatan yang mengguna bahan utama ekstrak Paullinia cupana sorbilis, salah satu penawar yang terdapat dalam materia medika homeopati. Ia bukan penawar berpotensi seperti yang terdapat dalam rumusan homeopati, sebaliknya ia diadunkan dalam dos herba mengikut materia medika homeopati supaya ia boleh diadun bersama beberapa kandungan makanan kesihatan lain.
 Kandungan lain Pau-Ana ialah ekstrak Ginseng, Omega 3, susu kambing, ekstrak khurma , serbuk madu dan lain-lain bahan yang lazim terdapat dalam produk lain seperti coklat minda, JuzQ30, Abqori dan beberapa jenis pemakanan kesihatan, minda atau pemakanan sunnah lain.Apakah itu Paullinia sorbilis?

  Sebenarnya tidak ramai yang tahu mengenai herba Paullinia c. sorbilis adalah sebenarnya sumber ubat homeopati. Kalau ada ahli masyarakat yang mengenalinya, ia adalah ekstrak Guarana. Pengetahuan itu ada dalam info konsultan HBI yang sudahpun menerbitkan 2 buah buku materia medika setakat ini.

KELEBIHAN PAU-ANA

  Sebagai suatu informasi berguna, khasiat pemakanan kesihatan HBI, Pau-Ana memberi tumpuan utama kepada intisari bahan utama iaitu ekstrak Guarana yang sehingga hari ini masih belum diketengahkan sebagai bahan pemakanan rumusan herba-homeopati.

  Tetapi selain itu, makanan sunnah, ginseng dan omega 3 juga menjadi bahan pelengkap kepada rumusan Pau-Ana keluaran HBI ini. Berdasarkan maklumat kajian literatur, sumber kesihatan herba dan materia medika homeopati, Pau-Anaakan berguna untuk (sekurang-kurangnya):

1.  Merangsang aktiviti intelek. 
2.  Membekalkan tenaga dan kecergasan. 
3.  Mengurangkan rasa mengantuk.
4.  Mengurangkan sakit kepala, terutama yang disebabkan berlebihan minum teh, nescafe, kopi atau alkohol.
5.  Mengurangkan tekanan mental dan fizikal.
6.  Memberi ketenangan dan mengendurkan ketegangan.
7.  Membantu memanjangkan jangka hayat (longevity)

  Pemakanan sunnah dalam rumusan Pau-Ana melibatkan penggunaan bahan susu kambing, khurma dan madu. Jika digabungkan dengan semua bahan dalam Pau-Ana, rumusan Pau-Ana adalah cukup hebat dan bakal meleTOP dalam pasaran tidak lama lagi.

  Apakah Pau-Ana juga sama seperti penawar cerdas atau cergas minda yang lain? Jawapan kami, terserah kepada pengguna menganggapnya. Tetapi bagi kami, kami fokus kepada tambahan tenaga. Pau-Ana akan sangat baik digunakan oleh mereka yang kekurangan tenaga atau berharap kepada rangsangan tenaga badan fizik dan intelek.PAU-ANA DALAM BENTUK TABLET

  Pau-ana tidak ada dalam bentuk jus atau cecair. Dalam bentuk tabletpun, jika jumlah dos Paullinianya terlalu tinggi, rasanya agak pahit. Tetapi kalau hanya digunakan sedikit, kita tidak akan mendapat kesannya yang dikehendaki. Ia adalah produk yang telah dibuat kajian dengan teliti oleh oleh Mohamed Hatta Abu Bakar, HMD.
Sukacita kami maklumkan bahawa tablet berperisa Pau-Ana dibuat  dalam tablet 1,000mg. Ia boleh dikunyah dan boleh juga ditelan jika dibahagi dua. Kandungan sebotol ialah sebanyak 60 tabet. Dengan 1,000mg, dos yang disaran kepada pengguna ialah:

Moto “Pau-Ana ialah "Stamina untuk minda dan fizikal".

Apa Kata Pengamal Pau-Ana?
Bagi anda yang ingin penjelasan lanjut atau sedang mencari penawar yang selamat, sedap dan mampu miliki, sila whatsapp kami di 0133983845 dengan kadar segera.

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

order form (jom order di sini..)

Name:
E-MAIL(Email Address):
ALAMAT RUMAH(address):
NO TEL(phone no):
BARANG YG INGIN DIBELI(purchase order):
CARA BAYARAN(method of payment): bank in(cash deposit)
Maybank2u
cash
PENGHANTARAN(delivery): pos laju
pos express
self collection(ambil di Mutiara Indah spa)

This contact form was created by Freedback.